Portāla lietošanas noteikumi

Autortiesības

  • Portāls www.sz.lv ir SIA "Saldus Zeme II" īpašums, kurā ievietotas publikācijas no laikraksta "Saldus Zeme", kā arī no LETA un citiem avotiem. Portāla informācija ir aizsargāta ar LR likumu par autortiesībām. Visas intelektuālā īpašuma tiesības attiecībā uz portālu pieder vienīgi izdevējam. Pārpublicējot portālā ievietoto informāciju, atsauce uz portāluir obligāta (pievienojot aktīvo linku). Portālā izmantoto aģentūru informatīvo vai foto materiālu kopēšana, arhivēšana, pārveidošana vai pārpublicēšana citos medijos aizliegta.
  • Ievietoto oriģinālo fotomateriālu izmantošana iespējama, obligāti saskaņojot ar izdevēju. Iesūtot portālam jebkādu informāciju, Lietotājs nodod portālam visas autortiesības šīs informācijas izmantošanai, un viņam nav tiesību pieprasīt autora vai citu atlīdzību no www.sz.lv par iesūtītās informācijas vai fotogrāfiju izmantošanu portālā. Lietotājs atbild par visām savām darbībām mūsu portālā, ja to veikšanas rezultātā tiek aizskartas vai var aizskart citu personu iegūtās autortiesības. www.sz.lv neuzņemas nekādu atbildību par Lietotāja pārpublicēto informāciju no citiem avotiem.
  • Portāls patur tiesības nepublicēt vai, ja pārkāpti lietotāju noteikumi, dzēst ievietotos materiālus bez iepriekšēja brīdinājuma.
  • www.sz.lv ir tiesīgs pārpublicēt Lietotāja pievienoto informāciju laikrakstā "Saldus Zeme".

Noteikumi

  • Lai lasītu informāciju, rakstītu atsauksmes, komentārus un ievietotu informāciju Tautas balss sadaļā un blogos, jābūt reģistrētam Lietotājam. Reģistrējoties jānorāda reāla e-pasta adrese, vārds un uzvārds. Lietotāja dati būs zināmi redakcijai, bet netiks izpausti trešajām personām, izņemot gadījumus, ja tos pieprasīs Valsts policija vai tiesa izskatāmās lietas vajadzībām. Lietotājam ir tiesībasizveidot tikai vienu profilu, kurā reģistrēta tikai viena persona — pats Lietotājs. Profilā nedrīkst ievietot citas personas datus. Konstatējot nelikumības, Lietotājam izmantojot citu personu datus, izdevējs ir tiesīgs likvidēt lietotāja kontu un informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem pārkāpumiem. Lietotājs drīkst korekti izteikt savu viedokli par portālā ievietoto informāciju.
  • Lietotājs ir pilnībā atbildīgs par jebkuru informāciju, ko viņš ievieto portālā, un uzņemas pilnu tiesisku atbildību par sekām, kas rodas informācijas ievietošanas rezultātā.
  • Lietotājam ir pienākums neizpaust citām personām savus portāla piekļuves datus, kā arī tiesības jebkurā laikā slēgt savu profilu.
  • Portāls aicina interneta Lietotāju, portāla lasītāju un dalībnieku, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Iesūtītajā informācijā (arī attēlu, video un audio veidā), komentāros un atsauksmēs

Lietotājs:

  • nedrīkst lietot izteiksmes veidu, kas aizskar vai pārkāpj citu personu intelektuālā īpašuma tiesības;
  • nedrīkst aicināt uz vardarbību, naidu, diskrimināciju, rasu naidu vai citu prettiesisku darbību veikšanu;
  • nedrīkst ievietot nelikumīgus, aizskarošus, apmelojošus, rupjus, neķītrus, vulgārus vai pornogrāfiskus, kā arī cita satura tekstus un fotogrāfijas, kas nav saskaņā ar LR likumiem un normatīviem aktiem un aizskar citu personu godu un cieņu;
  • nedrīkst portāla komentārus vai blogus vai citus resursus izmantot privātiem sludinājumiem, reklāmai un antireklāmai, par to nemaksājot;
  • nedrīkst ievietot informāciju, kas satur datorvīrusus vai radīta, lai kaitētu datora vai elektronisko sakaru programmatūras drošībai, kā arī nesaskaņotus reklāmas rakstus vai tādu informāciju, kas var ietekmēt portāla normālu darbību;
  • nedrīkst komentāros vai iesūtītajos rakstos ievietot saites uz citiem resursiem. Pēc komentāra pievienošanas saites adrese netiek ievietota.
  • Portāla administrācija ir tiesīga dzēst informāciju, kas neatbilst šiem noteikumiem, un bloķēt vai izdzēst tādu Lietotāju pieeju portālam, kuri pārkāpj minētos noteikumus, nenesot par to nekādu juridisku atbildību.
  • Portāla izdevējs nav morāli vai tiesiski atbildīgs par www.sz.lv Lietotāja ievietoto informāciju un sekām, kas radušās šīs informācijas ievietošanas rezultātā. Portāla izdevējs nav atbildīgs par portāla pieejamību, Lietotāju savstarpējo komunikāciju, jebkādām tehniskām problēmām portāla darbībā, Lietotāja profila datu izmaiņām citas personas neautorizētas piekļūšanas rezultātā. Portāla darbība tiek piedāvāta bez jebkādām papildu garantijām no izdevēja. Izdevējs nekādā ziņā nav atbildīgs par jebkāda veida zaudējumiem, kuri portāla Lietotājam radušies saistībā ar portāla un tā pakalpojumu izmantošanu.
  • Ja portāla Lietotājam minēto noteikumu pārkāpumu gadījumā profils tiek dzēsts vai tiek ierobežota pieeja portālam, šim Lietotājam netiek atmaksāti nekādi maksājumi par portālā izmantojamajiem maksas pakalpojumiem.

Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes

Mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu un uzlabotu tīmekļa vietnes darbību, sniegtu vietnes apmeklētājiem pielāgotu informāciju par mūsu produktiem un pakalpojumiem, analizētu vietnes apmeklējumu. Lietotājam jebkurā brīdī ir iespēja piekrist, atteikties vai mainīt savu piekrišanu. Vairāk informācijas par izmantotajām sīkdatnēm skatīt sīkdatņu izmantošanas noteikumos.

Lasīt vairāk